Cafe Kridt ligger i Aabenraa & Haderslev. 2 rigtig dejlige byer.

Cafe Kridt i Aabenraa ligger på Storetorv – torvet i Aabenraa der i sommer blev færdigrenoveret og nu fremstår flot og indbydende. Vores cafe i Aabenraa kan huse 75 gæster. Vi har en dejlig lille fin gårdhave – hvor der om aftenen kan hygges med kulørte lamper og i vores hyggelige pallemøbler. I gårdhaven kan du få en fornemmelse af feriehygge og du vil fra vores gårdhave også kunne gå direkte ud på vores parkeringsplads hvor du gratis kan parkere din bil. Kør ind i vores gård direkte fra Humlehaven.

Cafe Kridt i Haderslev ligger helt tæt på Gravene som også er Haderslevs fine torv. Her afholdes torvedag og i gåafstand kan du hurtigt komme en tur  ned til dammen som også er en af Haderslevs dejlige steder. 

Cafe Kridt lægger vægt på det hyggelige og nærværende besøg. Hos os er der hjerterum og vi sætter stor pris på at du både kan komme som nyfødt – som teenager og som voksen – om det er kage & kaffe eller øl med gutterne – så vil vi så gerne give jer den gode oplevelse.

Man må meget gerne tage sin barnevogn med – man må gerne amme – og vi har mulighed for pusleplads.

Vores menukort er alt ligefra brunch til frokostretter til aftenretter. Stemningen er afslappet og man skal føle sig velkommen.

Er du vegetar, veganer – har du nogle allergier eller nogle ønsker som vi kan opfylde – så sig det endelig til os, så hjælper vi dig gerne.

Vi holder gerne jeres fest – både lille og stor.

Vi leverer gerne mad ud af huset – brunch, buffet eller måske en frokostaftale.

Vi glæder os til at se jer.