Hold din julefrokost hos Café Kridt – Med en af vores 2 lækre menu-sammensætninger.

Café Kridt Julefrokost Menu

Julefrokost Menu No. 1

Forret:

Ovnbagt torsk med sprød serrano på jordskokke pure.
pyntet med hasselnød og rosenblade.

Hovedret:

Andebryst stegt med æbler & svesker.
Dertil rødkål & ovnkartofler med appelsinsauce.

Dessert:

Ris a la mande pyntet med æbler og jordbær perler.

249,- Dkk

 

Julefrokost Menu No. 2

Forret:

Marineret sild med rødløg, karrysild & karrysalat, æg med rejer,
mayo, tomat & dild, røget laks med flødeost & spinat.

Hovedret:

Lun Leverpostej med bacon & champignon,
fiskefilet med remoulade,
julemedister med rødkål,
sønderjysk sylte med hjemmerørt sennep,
Kridts frikadeller med gl. dags hvidkål.

Dessert:

Ris a la mande med kirsebærsauce
dertil en lille mandelgave.

199,- Dkk

 

Begge menu’er skal forudbestilles.
Min. 4 personer.

Bestilles på Tlf eller Email.
Se kontakt information for den café du vil holde det på.

Åbenrå | Haderslev | Tønder