Hold din julefrokost hos Café Kridt – Med en af vores 2 lækre menu-sammensætninger.
Julefrokost Menu No. 1
Forret:
Ovnbagt torsk med sprød serrano på jordskokke pure.
pyntet med hasselnød og rosenblade.
Hovedret:
Andebryst stegt med æbler & svesker.
Dertil rødkål & ovnkartofler med appelsinsauce.
Dessert:
Ris a la mande pyntet med æbler og jordbær perler.
249,- Dkk
Julefrokost Menu No. 2
Forret:
Marineret sild med rødløg, karrysild & karrysalat, æg med rejer,
mayo, tomat & dild, røget laks med flødeost & spinat.
Hovedret:
Lun Leverpostej med bacon & champignon,
fiskefilet med remoulade,
julemedister med rødkål,
sønderjysk sylte med hjemmerørt sennep,
Kridts frikadeller med gl. dags hvidkål.
Dessert:
Ris a la mande med kirsebærsauce
dertil en lille mandelgave.
199,- Dkk
Begge menu’er skal forudbestilles.
Min. 4 personer.
Bestilles på Tlf eller Email.
Se kontakt information for den café du vil holde det på.